top of page
Česta Pitanja

Kada mogu dovesti svoga ljubimca?

Ljubimca je moguće dovesti u točno dogovorenom terminu. Jako je bitno poštivati dogovoreno vrijeme ostavljanja /preuzimanja ljubimca u pansionu jer u to se vrijeme rad pansiona prilagođava Vama i Vašem ljubimcu. Radno vrijeme za klijente u jutarnjem terminu je od 8 do 10 sati, a u večernjem od 18 do 20 sati. 

Što trebam donijeti prilikom ostavljanja ljubimca?

Naš pansion opremljen je svim potrebnim rekvizitima: igračkama, ogrlicama, povodcima, zdjelicama, četkicama, dekicama i dr. Na Vama je da samo dovedete ljubimca, njegovu veterinarsku knjižicu, Vašu osobnu, te ISPUNJEN UGOVOR O PRIJEMU ŽIVOTINJE na čuvanje u Habitat. Ukoliko ne želite naš paket u kojem je uključena i hrana, potrebno je donijeti i hranu.

Kada mogu doći po svoga ljubimca?

Po ljubimca je moguće doći u točno dogovorenom terminu. Radno vrijeme za klijente u jutarnjem terminu je od 8 do 9:30 sati, a u večernjem od 19 do 20 sati. 

Važno je držati se točno dogovorenog termina kako bi se izbjegli potencijalni sukobi pasa koji se ne slažu. Svako kašnjenje dodatno se naplaćuje. 

Kako postupate s psima koji se međusobno ne slažu?

Pansion Habitat prostire na 6000 m2 i sadrži četiri ograđena dvorišta, stoga smo u mogućnosti spajati pse koji si međusobno odgovaraju. Na taj način svaki pas može uživati u igri i slobodi.

Što ako se psi u određenom trenutku ipak sukobe?

Sigurnost i socijalizacija naš su prioritet! U želji da psi u našem pansionu uživaju u zajedničkoj igri, svo znanje i vještine ulažemo u uspješnu socijalizaciju ljubimaca koji kod nas borave. No kao i kod ljudi, postoje nepredvidive okolnosti u kojima se može dogoditi da se ljubimci zbog nečega sukobe., i tada bez odgode obavještavamo vlasnika, a u slučaju ozljede ljubimca, pružamo mu potrebnu veterinarsku pomoć. Vjerojatnost za takvim scenarijem kod nas je vrlo mala, jer su psi uvijek pod nadzorom i stručnim vodstvom.

Primate li ženke koje se tjeraju?

Radi prostranosti i ograđenosti naših dvorišta u mogućnosti smo primiti i ženke koje se tjeraju.

Primate li ljubimce sa zdravstvenim problemima?

Kontaktirajte nas kako bismo na temelju detaljnijih informacija o određenom problemu mogli odlučiti o prijemu ljubimca. 

Kako postupate u slučaju iznenadne bolesti ili ozljede ljubimca?

Uz stručne i iskusne volontere udruge Habitat, pansion je povezan i s lokalnim veterinarskim stanicama. U slučaju iznenadne bolesti ili ozljede Vašem ljubimcu je omogućena trenutna briga.
bottom of page