top of page
podloga2.png
Habitat 4.png
O nama

Hotel za ljubimce Habitat nalazi se na ranču u Bilju, samo nekoliko kilometara izvan Osijeka i njegovog užurbanog ritma.

 

Blizina stare Drave, zelena prostranstva i prirodni materijali od kojih je ranč u cijelosti izgrađen stvaraju ugođaj prave seoske idile. 

Ranč se prostire na 6000 m2 i sastoji se od četiri ograđena dvorišta kako bi se pružila sloboda svim ljubimcima, uključujući i onima koji se ne slažu, kao i ženkama u estrusu.

 

Prostranost ranča Habitat omogućuje svakom ljubimcu priliku za trčanjem, igrom i istraživanjem prirode.

Naši su boksovi veličine 8-10 m2, izgrađeni od prirodnih materijala, te služe isključivo za dnevni odmor i noćenje ljubimaca. 

 

Boksovi su također natkriveni i zaštićeni od vremenskih nepogodnih uvjeta. U svakom vanjskom boksu smještena je izolirana kućica s mekanom slamnatom steljom.

 

Za ljubimce naviknute na život u kući ili osjetljive na hladnoću odnosno vrućinu, nudimo i zatvorene boksove, po potrebi grijane odnosno klimatizirane, a u kojima uz mekani krevetić i igračke, uvijek svira ugodna glazba. 

Svakodnevna vesela druženja volontera, ljubitelja životinja i njihovih ljubimaca pružaju Vašem ljubimcu na ranču neprestanu zabavu.

 

Uz višesatne šetnje, igru i, tijekom lijepog vremena kupanje - Vaš je ljubimac uvijek pod adekvatnim nadzorom dok uživa u slobodi. 

bottom of page